Tarsus Sandık Odası
08 Nisan 2016, 10:10

İkinci el mobilya

İkinci el mobilya, insanların oldukça yüksek fiyatlardan mobilya alabilme imkanları olamayınca, az kullanılmış, kullanılmış ikinci el mobilya yada spot olarak satılan mobilyalara rağbet ediyor. Bildiğiniz gibi mağazalarda sağlam , doğru dürüst mobilyalar takım başına 3-5 bin liradan daha ucuzu yok. Eğer daha ucuz sıfır mobilya satan varsa oda mutlaka düşük kalitededir ve çabucak yıpranıp deforme olur. Bu durumda mağazaya gidip 5 bin lira vermek yerine insanlar ikinci el mobilya olarak aynı takımı az kullanılmış haliyle sandık odalarından 1500- 2000 liraya alıyorlar. Önemli olan sağlam ve temiz bir takımı takip edip denk getirmek. İkinci el eşya, mobilya alacak insanlar biraz sabırlı olmalı ve güvendiği , dürüstlüğünden emin olduğu

ara sıra takip etmelidir. İkinci el eşya veya mobilya alışverişini mecbur kalmadıkça aceleye getirmemelidir. Biz bu konuda emin olun müşterimiz almaya karar vermiş olduğu halde bu senin işini tam olarak görmez demiş ve vazgeçirmişiz daha sonra onun için daha uygun olan bir takımı vermişiz. Ve müşterilerimiz bu yönümüzden çok memnun kalmışlardır. Bizim için önemli olan müşteri o an için değil ileri günlerde de yaptığı alışverişten memnun kalsın. Çünkü bu insanlar parayı kolay kazanan insanlar değiller. Yanlış , uygun olmayan bir alışveriş ileride onları üzecektir. Eğer biz bunu fark etmişsek müşterimize acele etmemesini ve sabırlı olmasını söylüyor ve ona daha uygun ikinci el mobilyageldiğinde veriyoruz.