Tarsusda 2 El Eşya Alanlar
13 Mayis 2016, 17:00

.

Mersin’de 2.el buzdolabı alanlar

Mersin’de 2.el buzdolabı alanlar; alan satan yerler. 2.el buzdolabı ve beyaz eşyada öncelikle güven çok çok önemli. Çünkü Mersin’e gelen aşırı göç nedeniyle beyaz eşyaya talep arttı. Bu nedenle bir çok esnaf  arızalı, bozuk ürünleri tamir ettirip satıyorlar. Yada tamirciler hurdacılardan arızalı, bozuk ürünleri toplayıp tamir edip sandık odalarına dağıtıyorlar. Özellikle Mersin’de 2.el buzdolabına olan aşırı talep nedeniyle çoğu tamirli ürün satıyor. Tabi ki tamirli ürün ne kadar randıman verir bilinmez. Çünkü tamircilerde tamir masraflarını aşağı çekebilmek için hurdadan çıkma parçalar kullanıyorlar. O anda çalışıyor belki ama daha sonraları tekrar arıza verebiliyor.

Mersin’in her ilçe ve semtinden; Mezitli, Akdeniz, Toroslar, Tarsus, Erdemli, Yenişehir, Pozcu ilçelerinden; Viranşehir, Soli, Menteş, Davultepe, Tece, Halkkent, Güneykent, Çağdaşkent, Piri Reis, Palmiye, İnönü; Bahçeli evler, Cumhuriyet, Hürriyet, Koca Vezir, Forum, Gimem sitesi, Aydınlık evler, güven sitesi, 45 evler semtlerinden 2.el buzdolabı alıyor satıyoruz.

Biz Mersin Sandık Odaları olarak kesinlikle tamirciden 2 el beyaz esya alıp satmıyoruz, arızalı, bozuk ürünleri hurdaya veriyoruz, tamir ettirmiyoruz. Hiç bir tamirciyle çalışmıyoruz.Bizim alıp sattığımız ürünler evlerden kullanılır, çalışır vaziyette, çok yıpranmamış, arızasız, problemsiz ürünlerdir.